кадър Нова телевизия Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected] Кръвонасядания и голям

...
кадър Нова телевизия Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg Кръвонасядания и голям
Коментари Харесай

Жестока агресия срещу дете в училище: Баща на съученичка я наби, заяви, че ако трябва, ще я излежи

кадър Нова телевизия 

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Кръвонасядания и огромен отток - това е резултатът от следващата експанзия в учебно заведение. Този път става въпрос за набита от татко на нейна съученича петокласничка, описа Нова телевизия. Двете се изгубили на пазара, където отишли да обядват. 

Случаят е от столичното 28 СУ „ Алеко Константинов ”. Мъжът, който блъснал мощно момичето с глава, е зедържан от полицията.

„ Дъщеря ми и детето на въпросния татко се бяха изгубили. Тръгнали са за закуска на пазара. Успели са да се приберат  в учебното заведение. Тогава пристигнал мъжът и почнал да бие щерка ми, тъй като не са вдигали телефоните си. Казал й е, че ще избие цялото ни семейство. Скубал я е ”, описа Катя Александрова, майката на набитото момиче. След като споделили на мъжа, че за дейностите си може да отиде в пандиза, той споделил, че ще си излежи присъдата. 

„ Децата бяха извънредно обезпокоени и плачеха. Извикахме ги, с цел да разберем какво тъкмо се е случило. В този миг влезе бащата и се насочи към дъщерята на госпожа Александрова. Не изглеждаше нападателен и внезапно се наведе към нея и я удари в главата ”, съобщи в ефира на „ Здравей, България ” шефът на учебното заведение. Тя добави, че майката на набитото дете и защитата са звъннали на полицията след побоя.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР